Ramen en Deuren

Kunststof profielsystemen van GEALAN - dat is een uitgebreid productprogramma voor de professionele bouw van ramen, deuren en rolluiken. Om het even of het nu een aanslag- of middenafdichtingsysteem in uitvoering met verzette of halfverzette oppervlakken is - GEALAN-profielsystemen voldoen aan alle architectonische eisen wat betreft kwaliteit, design, functionaliteit, stabiliteit, onderhoudscomfort, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.
 
Voor bijzondere vereisten staat het profielsysteem S 8000 IQ ter beschikking met 6 kamers en een u-waarde van uf = 1,2 W/m2K. Deze variant is de ideale combinatie van warmte-isolatie en stabiliteit. Zijn bouwdiepte van 74 millimeter biedt ondanks de zeskamerconstructie de mogelijkheid voor de verwerking van grote staalverstevigingen die ervoor zorgen dat het raam vele, vele jaren optimaal functioneert.
 
Aluminium (foto's)
Aluminium is een duurzaam en hedendaags materiaal. Met zijn unieke eigenschappen en voordelen is de materie bijzonder geschikt voor jouw Aliplast ramen en deuren.
 
Grenzeloze esthetische mogelijkheden; Eindeloos kleurenpalet; 100% duurzaam product; Energiezuinig wonen; 25 jaar kleurgarantie; Inbraakveilig; Zorgvuldig getest; Onderhoudsvriendelijk; 100% Belgisch.
 
Ramen en deuren van Aluk
 
Aluminium is een materiaal dat uitermate geschikt is voor de productie van ramen en deuren. Het is eerst en vooral bijzonder sterk. Dit metaal kan enorm veel kracht weerstaan en heeft een hoge druksterkte. Dat maakt aluminium ideaal voor architecturale toepassingen. Bovendien zijn deze ramen en deuren heel onderhoudsvriendelijk. In tegenstelling tot hout hoeven deze ramen en deuren niet opnieuw geschilderd te worden. Over kleuren gesproken: onze aluminiumproducten zijn leverbaar in meer dan 100 verschillende RAL kleuren. Subtiel of opvallend: er is voor ieders wat wils.